17 Ekim 2013 Perşembe

300 Spartalı 720p – Full HD izle izle


300 Spartalı 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere 300 Spartalı full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi 300 Spartalı full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Frank Miller’in grafik romanından uyarlanan “300”, M. Ö. 480 yılında geçen Thermopylae savaşını konu alıyor. Filmde Sparta Kralı’nın ordusu ile Pers ordusu arasında başlayan savaş tüm Yunanistan’ın Persler’e karşı birlik olmasını sağlar. Sparta Kralı Leonidas (Gerard Butler) ve emrindeki 300 Spartalının Pers Kralı Xerxes’in büyük ordusuna karşı duruşu başta ölümüne bir savaştır. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır.
300 Spartalı 720p – Full HD izle filmi 2006 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.7 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham, Michael Fassbender, Peter Mensah, Vincent Regan, Rodrigo Santoro, Tom Wisdom, Dominic West, Stephen McHattie, Andrew Tiernan, Kelly Craig, Patrick Sabongui, Giovani Cimmino, Tyler Neitzel, Andrew Pleavin, Deke Richards, Tyrone Benskin, Alex Ivanovici, Dennis St John, Greg Kramer oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Zack Snyder otururken filmin türü ise Aksiyon , Savaş , Tarih şeklinde değerlendirilmiştir
300 Spartalı 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder