28 Ekim 2013 Pazartesi

Çelik Adam Türkçe Dublaj Full HD izle izle


Çelik Adam Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Çelik Adam full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Çelik Adam full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır.

Çelik Adam Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Henry Cavill , Amy Adams , Michael Shannon , Kevin Costner , Russell Crowe oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Zack Snyder otururken filmin türü ise 2013 Filmleri, Aksiyon, Fantastik, Macera, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Çelik Adam Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder