17 Ekim 2013 Perşembe

Gri Kurt 720p – Full HD izle izle


Gri Kurt 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Gri Kurt full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Gri Kurt full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir?
Gri Kurt 720p – Full HD izle filmi 2011 ABD yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.8 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Liam Neeson , Dermot Mulroney , Joe Anderson , Frank Grillo , James Badge Dale oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Joe Carnahan otururken filmin türü ise Aksiyon , Dram , Macera şeklinde değerlendirilmiştir
Gri Kurt 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder