17 Ekim 2013 Perşembe

Hancock 720p – Full HD izle izle


Hancock 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Hancock full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Hancock full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar. Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.
NOT:: Sağ alt köşe ayarlar kısmından fragmanda dahil olmak üzere hattınızın hızına göre HD kalitesinde seyredebilir yada düşürebilirsiniz…Hancock 720p – Full HD izle filmi 2008 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Will Smith , Charlize Theron , Jason Bateman , Johnny Galecki , Michael Mann oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Peter Berg otururken filmin türü ise Aksiyon , Fantastik şeklinde değerlendirilmiştir
Hancock 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder