28 Ekim 2013 Pazartesi

Kaçış Planı Türkçe Dublaj Full HD izle izle


Kaçış Planı Türkçe Dublaj Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Kaçış Planı full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Kaçış Planı full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Mutlu bir evlilik sürdüren John ve Laura çiftinin hayatı, genç kadının bir cinayet soruşturmasında tutuklanması ile alt üst olur. Laura her ne kadar masum olduğunu söylese de, hapis cezasına çarptırılır. Laura'nın masumiyetinden şüphe etmeyen John, ailesini bir arada tutmaya çabaladığı kadar, karısının olayla ilgisi olmadığını kanıtlamak için tüm ipuçlarının peşinden gider. Laura'nın suçu en son çıkarıldığı mahkemede onanır. İntiharın eşiğine gelen Laura'yı kurtarmak için John'un elinde tek bir çare kalmıştır: Karısını hapishaneden kaçırmak.

Kaçış Planı Türkçe Dublaj Full HD izle filmi 2011 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Russell Crowe, Elizabeth Banks, Daniel Stern, Ty Simpkins, Moran Atias, Aisha Hinds, Tyler Green, Veronica Brown, Michael Buie, Alissa Haggis, Leslie Merrill, Remy Nozik, Jason Beghe, Toby Green oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Paul Haggis otururken filmin türü ise 1IMDB 7 ve üzeri, 2011 Filmleri, Aksiyon, Dram, Gerilim, Romantik, Suç, Türkçe Dublaj şeklinde değerlendirilmiştir
Kaçış Planı Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder