17 Ekim 2013 Perşembe

Largo Winch 720p – Full HD izle


Largo Winch 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Tehlikeli Miras 2 full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Tehlikeli Miras 2 full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Varlıklı iş adamı Nerio Winch şüpheli biçimde ölünce, yoktan var ettiği şirketinde entrikalarla dolu bir iktidar savaşı başlar. Yönetim kurulu üyeleri eski patronlarının herkesten gizlediği Largo adında bir oğlu olduğunu öğrenince şaşırırlar.

Maceraperest, isyankâr ve savaşçı bir ruha sahip Largo (Tomer Sisley), tehlikeli bir yaşam sürmektedir. Babasının öldüğünü öğrenince, bu olayı araştırmak ve şirketin kontrolünü ele geçirmek için babasının düşmanlarıyla amansız bir savaşı başlıyor.Largo Winch 720p – Full HD izle filmi 2011 Fransa yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Tomer Sisley, Sharon Stone, Ulrich Tukur oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Jérôme Salle otururken filmin türü ise Gerilim , Macera şeklinde değerlendirilmiştir
Largo Winch 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder