15 Ekim 2013 Salı

Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi 720p – Full HD izle


Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

The Smurfs: The Legend of Smurfy Hollow – Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – Çizgi Filmi izle; Akıllı Şirin, dokuzuncu kez Şirinmersini Toplama Yarışmasını kazandığında, Cesur Şirin, onun nasıl her yıl yarışmayı kazanabildiğini araştırmaya başlar. Cesur Şirin’in araştırması onu korkutucu Hayalet Şirin Efsanesi’ne, Gargamel’in tuzağına götürür! Akıllı Şirin ile Cesur Şirin, Şirine’nin de yardımıyla Gargamel onları yakalamadan, daha da kötüsü efsanevi hayalet Başsız At Adam’la karşılaşmadan, rekabeti bir kenara bırakıp bu gizemi çözmeyi başarabilecekler midir?
Not:Film 21 Dakikadır.Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi 720p - Full HD izle filmi 2013 ABD yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.0 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Jack Angel, Fred Armisen, Hank Azaria oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Stephan Franck otururken filmin türü ise Animasyon,Aile şeklinde değerlendirilmiştir
Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder