7 Ekim 2013 Pazartesi

Son Durak – 720p – Full HD izle izle


Son Durak – 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Son Durak full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Son Durak full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..
Birkaç genç, siyah adam San Francisco kentinin Oakland-bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç el silah atışıyla kesilir.Sonraki sahnelerdeyse 22 yaşında olan ve Area Körfezi bölgesinde yaşayan Oscar adlı delikanlıyı görürüz. Dünya henüz Noel arifesindedir. Fakat Oscar Hayward'da işleri yoluna koymakla mücadele etmektedir. 2008'in son gününde yanında ailesi, arkadaşları, düşmanları ve hatta tanımadığı yabancıları alarak 'sınırları' geçecektir...Genç sinemacı Ryan Coogler'ın yazıp yönetmenliğini üstlendiği film dünya prömiyerini 2013 Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirdi.

Fruitvale Station izle filmi 11 Ekim 2013 tarihinde vizyona giricektir. Filmimiz Dram katagorisinde yer almaktadır ve İMDb paunı 7,7'dir 5,515 kişi tarafından oylanmıştır. iyi seyirler.

 
Son Durak – 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder