17 Ekim 2013 Perşembe

The Island 720p – Full HD izle


The Island 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere The Island full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi The Island full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Lincoln Six Eco (Ewan McGregor) ve Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) görünüşe göre ütopik ama dışa kapalı bir tesiste yaşamaktadırlar.Dikkatle kontrol edilen bu ortamın tüm diğer sakinleri gibi, onlar da 'Ada' ya gönderilmek için seçilmeyi umutluyorlardır; söylentiye göre burası gezegendeki son kirletilmemiş bölgedir.Ama aslında kendilerinin birer klon olduklarını ve ölmeleri yaşamlarından daha değerli olduğunu keşfettiklerinde cüretkar bir kaçış planlarlar.

Bilmedikleri bir ortamda, bir zamanlar yuvaları olan kurumun sinsi güçleri tarafından amansızca takip edilen Lincoln ve Jordan, Ada hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geride kalanları kurtarmak için hayatlarını riske atarlar.
The Island 720p – Full HD izle filmi 2005 ABD yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.8 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Scarlett Johansson , Michael Clarke Duncan , Djimon Hounsou , Sean Bean , Ewan McGregor oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Michael Bay otururken filmin türü ise Bilim Kurgu , Aksiyon , Gerilim şeklinde değerlendirilmiştir
The Island 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder