17 Ekim 2013 Perşembe

Yedek Polisler 720p – Full HD izle izle


Yedek Polisler 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Yedek Polisler full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Yedek Polisler full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Highsmith ve Danson şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz ve Adam Gamble ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry'nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson'a imrenmesine artık katlanamaz.

Böylece ortağı Alan'ı da yanına alıp sokaklara çıkmaya ve kendilerinin ne kadar "sert polisler" olduğunu kanıtlamaya karar verir. Ancak kafadar polislerin planları bekledikleri gibi işlemez.Yedek Polisler 720p – Full HD izle filmi 2010 ABD yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.6 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Samuel L. Jackson , Eva Mendes , Dwayne Johnson , Michael Keaton , Will Ferrell oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Adam Mckay otururken filmin türü ise Aksiyon , Komedi , Suç şeklinde değerlendirilmiştir
Yedek Polisler 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder