16 Ekim 2013 Çarşamba

Eve Dönüş 720p – Full HD izle izle


Eve Dönüş 720p – Full HD izle
Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Eve Dönüş full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Eve Dönüş full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Eve Dönüş Yerli Filmi Full izle; Mustafa ve Esma 5 yıllık evlidirler. Görkem adında bir de kızları vardır. Tek sorunları kendilerini evden çıkarmak isteyen ev sahipleri ve eve aldıkları renkli televizyonun taksitidir. Televizyonları, çocukları ve kendileriyle mutludurlar. Ama bir sabah kalktıklarında, onları sabahleyin radyoda Hasan Mutlucan, sokakta askerler karşılar. Darbe olmuştur. Ve bir gece Mustafa tutuklanır.Mustafa”nın Örnektepe Halk Komitesi Başkanı Şehmuz kod adlı siyasi bir suçlu olduğu sanılmaktadır. Mustafa artık içinden çıkamayacağı bir karabasanlar dünyasındadır. Mantığın, aklın ve her şeyin iflas ettiği bir dünya. Üstelik en yakın çevresi bile Mustafa”nın Şehmuz olduğunu sakladığına inanmaktadır.
22 gün sonra salındığında Mustafa da artık kim olduğunu bilmiyordur. Mustafa mı, Şehmuz mu? Artık işsiz, yalnız ve yitiktir. Bir eylülzededir o. Üstelik içeride tanıştığı Hocaya verdiği bir söz, yerine getirmek zorunda olduğu bir görevi vardır.Eve Dönüş 720p – Full HD izle filmi 2006 Türkiye yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.7 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Altan Erkekli, Cengiz Küçükayvaz, Savaş Dinçel, Sibel Kekilli, Yeşim Ceren Bozoğlu oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Ömer Uğur otururken filmin türü ise Dram Filmleri şeklinde değerlendirilmiştir
Eve Dönüş 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder